alex000 20.04.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 czy ktoś buduje aps 161? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 22.07.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Witam,czy ktoś z Was buduje ten dom: http://www.archi-projekt.com.pl/projekty_domow.htmlJestem ciekawa waszych opinii, zmian itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANUSZ-POMORZE 30.07.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 My będziemy b udowac APS161 jestesmy na etapie adaptacji projektu. zmiany:poszerzamy garaz o 90cm wewnątrz bo jest za wąski w projekcie oraz dobudowujemy taras z boku od strony wykuszu.pozdrawiam janusz malbork. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzejms_bond 26.09.2007 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 WitamCzy ktoś buduje projekt APS161 w okolicach województwa lubelskiego? Bardzo proszę o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzejms_bond 30.09.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Czy ktoś buduje lub ma zamiar zająć się tym domkiem? Słyszałem od ludzi z tej pracowni źe to ostatnio bardzo popularny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzejms_bond 01.10.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 podbijam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzejms_bond 06.10.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Nikt nie buduje APS 161??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzejms_bond 10.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ale cisza. a ponoć to taki popularny projekt z APS, Buduwniczowie APS 161 odezwijcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mar_Wys 12.10.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ja rozpoczynam budowę w Warszawie na Wawrze w kwietrniu 2008 rokuPozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzejms_bond 14.10.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 SuperA czy będziesz robił jakieś większe zmiany czy zostanie tak jak w projekcie?P.S. Ja mam zamiar zacząć w marcu, teraz załatwiam całą papierologięPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fordka 15.10.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 witaj mam ten projekt w "ulubionych", ale czy nie wydaje sie Tobie iż dach z widoku frontu jest jakby "ugryziony"? Poza tym domek jest super ale obawiam się tego widoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzejms_bond 15.10.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Wg. mnie wygląda to normalnie widziałem makietę tego domku w siedzibie biura i wyglądało to całkiem fajnie. Ogólnie to ten dom wydaje się nam bardzo fajny jest funkcjonalny i logicznie rozplanowany, planujemy tylko zrobić trochę szerszy garaż.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mar_Wys 21.10.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Hej, My też zastanawiamy się z żoną nad likwidacją "ugryzienia" w dachu i chcemy poszerzyć garaż. Poza tym chcemy przebić wejście do kuchni z korytarza i pomniejszyć trochę frontowy balkon. Reszta to drobiazgi - poszerzanie albo zwężanie ścianek działowych. Jesteśmy jeszcze przed rozmową z architektem adaptującym nam projekt więc nie wiemy czy planowane przez nas zmiany pociągną duże zmiany w konstrukcji. Pytanie do osoby, która widziała makietę domku - jak prezentuje sie wykusz? Zgrabnie? Bo nie wiemy czy nie lepiej zmienić okien na takie o równym rozmiarze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzejms_bond 22.10.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Wg. mnie to ten wykusz jest fajny, likwidacja powoduje zmniejszenie pow. salonu, który i tak nie jest zbyt obszerny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzejms_bond 31.10.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Budowniczowie APS 161 piszcie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzejms_bond 10.11.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 No i jest decyzjaAPS 161 zamówiony, mam nadzieję że ktoś jeszcze zdecyduje się na ten domek, zawsze to można coś sobie doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Zbyszek 11.11.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witamy serdecznie wszystkich miłośników APS 161! Nasz APS 161 stanie 4 km od morza. Projekt już kupiliśmy. Zamierzamy poszerzyć garaż o 30 cm i wydłużyć pomieszczenie gospodarcze za garażem, a pomieszczenie nad garażem przerobimy w garderobę i mały stryszek. Projekt jest w trakcie adaptacji. Pozwolenia na budowę powinniśmy mieć na wiosnę i tak najprawdopodobniej rozpoczniemy prace. dzejms_bond bardzo się cieszymy, że zacząłeś ten temat. Mamy nadzieje że swoim doświadczeniem podzielą się z nami osoby, które już mieszkają w tym domku albo lada dzień sie do niego wprowadzą. Może ktoś ma zdjęcia z realizacji projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzejms_bond 11.11.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 WitamNo wreszcie znalazłem sympatyków APS161:-)My z żoną mozolnie wybieraliśmy projekt, ale stanęło na 161, wg. nas jest ładny i bardzo funkcjonalny. Mamy zamiar zrobić szerszy garaż o ok.50cm no i zastanawiamy się nad powiększeniem domu od strony salonu i wykuszu, tylko po tych powiekszeniach dom może stracić swoje proporcje. Ale zobaczymy.Teoretycznie startujemy wczesną wiosną: marzec, kwiecień.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 13.11.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witam,my również zamierzamy ruszyć z budową tego domku na wiosnę. Planujemy wydłużyć pomieszczenie gospodarcze, zrobić drzwi wyjściowe na ogród z tego pomieszczenia, pomieszczenie nad strychem wykorzystać na garderobę, suszarnię oraz malutką siłownię .Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzejms_bond 01.12.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 U nas już kupione bloczki, dograna ekipa i tylko czekamy na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts